Sothys kényeztető kezelések

Az alább felsorolt kezelések ún. "nyomkodás nélküli", relaxáló, kényeztető kezelések. Sothys arctisztítás / arckezelés menüpontban olvashatsz többet az ún. "nyomkodásos" kezelésekről.

HIGH PROTECTION EYE CONTOUR kezelés:
7.000.- Ft

Exkluzív Sothys szemkörnyék ápoló kezelés, mely egyszerre szünteti meg a szem alatti sötét karikákat, valamint a szemhéj duzzanatát és mérsékli a ráncokat is. Különleges kezelési protokoll: masszázs kézzel és egyedi tervezésű porcelán kanállal, mely jeges, ám rendkívül nyugtató érzetet kelt és nagymértékben fokozza a méregtelenítő folyamatokat.
Eredmények 3 kezelés után: 36%-kal kevesebb felszíni ránc, 38%-kal kevesebb szem körüli karika és 100%-os eredmény a duzzadt szemhéj ellen.

NYAK ÉS DEKOLTÁZS kezelés:
7.500.- Ft

 
SZEZONÁLIS GOURMAND kezelés:
13.500.- Ft

2007 óta a legnépszerűbb Sothys kezelés, mely félévente megújul. A különleges „gourmand” koncepció lényege, hogy csodás illatú szezonális gyümölcsök és jellegzetes fűszerek kivonatai alkotják a kezelések fő hatóanyagait. Télen tápláló, feltöltő, nyáron pedig hidratáló és frissítő jellegű kezeléssel lepi meg Vendégeit a Sothys. A gourmand arckezelés maximálisan kényezteti az érzékeket, ugyanakkor megvédi a bőrt az időjárás viszontagságaitól is.

COLLAGÉNE HYALURONIQUE kezelés:
18.000.- Ft

A kezelés a cosmeceutic, azaz orvosi kozmetika eljárás része, mely az eddigieknél látványosabb, gyorsabb és hosszabban tartó eredményt biztosít. A Sothys legújabb ránctalanító kezelését a kozmetikus a bőr valódi életkora szerint állítja össze, így ez a kezelés igazán célirányos, személyre szabott és hatékony megoldást jelent a ráncok ellen, a ragyogó és fiatalos bőrért. Az intenzív és a bőrben hosszan elraktározódó hatóanyagok, - a kollagén és hialuronsav – segítségével már 3 kezelés után akár 4 évet is fiatalodhat!

HYDRA H3 kezelés:
18.000.- Ft

Hidratáló kezelés, amivel 71%-al megnövekedik a hidratáció. Sothys legjobb hidratáló programja!

ENERGIZING kezelés:
19.000.- Ft

Energizing Intensive Treatment szibériai ginzenggel.
A Sothys legújabb intezív kezelése visszaadja a bőrnek az elveszett energiát, így az újra bársonyos tapintású és ragyogó fényű lesz. Az univerzális kezelés bőrtípustól és életkortól függetlenül mindenkinek a legmegfelelőbb ápolást biztosítja. Az Energizing kezelés tisztítással is kiegészíthető, sőt, férfiak számára is kifejezetten ajánlott!
A kezelést javasolt kombinálni a Sothys Hydradvance és Collagen hyaluronic kezeléseivel a még tökéletesebb és fiatalabb bőrért!
Eredmények 1 kezelés után: +25%-kal bársonyosabb bőr és 100%-osan ragyogó bőr.

SECRETS kezelés:
30.000.- Ft

A Sothys legexkluzívabb kezelése, melynek különlegessége, hogy a "Sothys rózsa" őssejtjei találhatóak meg benne.
Látványos 360° bőrfiatalító hatás.
 
Tartalom betöltése...