Sothys arctisztítás / arckezelések

Az alább felsorolt kezelések alapeleme az ún. "nyomkodás". Relaxáló, kényeztető, "nyomkodás nélküli" kezeléseinkről a Sothys kényeztető kezelések menüpontban olvashatsz bővebben.
 
TINI kezelés:
7.500.- Ft

A tizenévesek körében gyakran alakul ki hormonális zavar, ami a bőr átmeneti zsírosságához vezethet. Ilyenkor érdemes rendszeresen kitisztítatni az arcbőrt, hiszen akkor megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását. A tinédzsereket - akár kezelésről, akárcsak tanácsadásról legyen szó - ugyanolyan komolyan vesszük, mint a felnőtt vendégeket.

SZEBORREÁS BŐR kezelés:
13.500.- Ft

A kezelés során letisztítjuk és fertőtlenítjük a bőrt, majd pórustisztító, emulziós bőrradírral elvégezzük a pellingezést. Ezt követően optimalizáljuk a faggyútermelődést. 
 
RESURFACING PEELING  kezelés és tisztítás:
15.500.- Ft

Sejtmegújító kezelés a bársonyos és üde bőrért. A kezelés orvosi technológián alapul - ez az ún. cosmeceutic-irányzat -, melynek célja a bőr természetes egyensúlyának visszaállítása. Azonnali és hosszantartó eredményt biztosít: selyempuhaságú, tiszta és hibátlan bőr már egyetlen kezelés után is!

ENERGIZING kezelés:
23.000.- Ft

Energizing Intensive Treatment szibériai ginzenggel
A Sothys legújabb intezív kezelése visszaadja a bőrnek az elveszett energiát, így az újra bársonyos tapintású és ragyogó fényű lesz. Az univerzális kezelés bőrtípustól és életkortól függetlenül mindenkinek a legmegfelelőbb ápolást biztosítja. Az Energizing kezelés tisztítással is kiegészíthető, sőt, férfiak számára is kifejezetten ajánlott!
A kezelést javasolt kombinálni a Sothys Hydradvance és Collagen hyaluronic kezeléseivel a még tökéletesebb és fiatalabb bőrért!
Eredmények 1 kezelés után: +25%-kal bársonyosabb bőr és 100%-osan ragyogó bőr.
 
Tartalom betöltése...