Sothys

Francia családi vállalkozás generációk óta

1946-ban Dr. Hotz Párizs egyik legelegánsabb utcáján, a Rue de Faubourg Saint-Honoré-n megnyitotta szépségintézete, a Sothys Institute kapuit. A szalon a bőr fiatalságát visszaadó ampullás kezeléseiről vált szinte azonnal ismertté, a hölgyek egymás kezébe adták a kilincset. 1966-ban a Mas család tulajdonába került a Sothys, akik több generáció óta őrködnek a magas szintű minőség és hatékonyság felett.

Az örök szépség legendája

Sothys az egyik legfényesebb csillag az égen, mely egy ókori egyiptomi legenda szerint az örök szépséget szimbolizálja. Szaturnuszt megbabonázta a még Vénusznál is gyönyörűbb csillag, ám ezt Vénusz sem hagyta szó nélkül: bosszúból eltüntette az égboltról Sothys-t. Szaturnusz negyven nap és negyven éjjel zokogott utána, ami a Földön soha nem látott özönvizet idézett elő. Évszázadok teltek el, mire a gyönyörű Sothys újra feltűnt az égen, és ezzel bebizonyította: tökéletesen ismeri a titkot, hogyan kerülhetnek a nők az örök szépség birtokába. Ennek köszönhetően istennőként tisztelik őt a mai napig.

Harmónia a természettel: Jardins Sothys™

Az Auriac Corrèze régióban a Mas család birtokában lévő különleges botanikus kertben laboratóriumi eljárások közepette gondozzák a Sothys kivételes alapanyagjait. Fejlett kutatási részleg gondoskodik az egyedülálló és természetes hatóanyagok folyamatos minőségéről. A természet tisztelete és a tradicionális értékek mellett elkötelezett Sothys bio kertészetével 2010-ben elnyerte az Eco-packaging Charter szervezet részéről az ISO 14001 tanúsítványt.

A Digi-Esthétique® masszázs megalkotója

Ez a különleges eljárás a kozmetikusok magas szakértelmével együtt segíti a kozmetikai kezelést valódi, feledhetetlen, minden érzéket elvarázsoló élménnyé emelni. A készítmények aktív összetevői a tradicionális technikákkal együtt adják az akupresszúra, valamint a keleti és nyugati masszázs hatékonyságát.

H2CR™ világszabadalom

A Sothys fő hatóanyaga méregtelenítő hatású flavonoidokat, intenzív antioxidánsokat, valamint a sérült sejteket és kötőszöveti rostokat újjáépítő biopeptideket tartalmaz.

Kiváló szakemberek a minőség szolgálatában

A Sothys a partnerei kiválasztására is nagy gondot fordít, ezért termékei Magyarországon az igényes és szakértő kozmetikusoknál érhető el. Részükre év közben több alkalommal rendszeres tréningeket biztosítunk, hogy a legújabb eljárásokat és készítményeket első kézből ismerhessék meg, és szalon kezeléseik során a maximumot hozzák ki belőlük.
 
Tartalom betöltése...